За нас


Създадено, за да отговори на високите изисквания на съвременната фотография и видеография – КОНАС студио си поставя за цел да задоволи дори и най-взискателните си клиенти. Качествените и модерни технологии, с които работи екипът на фотографско студио КОНАС, познанията и над 25 години опит на част от екипа са част от условията, които гарантират добре свършената работа. Фотографско студио КОНАС има богат избор от фонове и отлично оборудвана снимачна база.
Дейноста на студиото не се ограничава само в рамките на студиото. Техниката, с която разполагаме, ни дава възможност да работим на много високо ниво и извън студиото, било то на закрито или открито. С натрупването на опит, развитието през годините и желанието на клиентите ни за по-качествени фотографии, в КОНАС студио се поражда нуждата от развитието на собствена ПРИНТ база. Така се заражда и нашият ПРИНТ ЦЕНТЪР за изработка на ФОТОКНИГИ и копиране на снимки от стандартен формат до XXXL размер характеризиращи се с ярко цветопредаване и дълготрайност на цветовете.
От 2007 година студио КОНАС произвежда ФОТОКНИГИ с LAYFLAT технология и класически фотографски процес на копиране RA4, даващи най-високо качество на книгата.

Водени от желанието за още по-добро качество, ние обновихме и изцяло автоматизирахме процеса на изработка на ФОТОКНИГИТЕ с LAYFLAT технология. Разнообразието от различни видове медии за печат ни прави още по-конкурентни на съвременият пазар за изработка на фотокниги и копиране на снимки.
За да бъде клиентът максимално доволен от нашата работа, когато рекламираме него, негов продукт или ПРИНТИРАМЕ негови фотогрофии, книги и каталози, ние сме готови да отговорим на всякакви професионални предизвикателства